tisdag, november 27, 2012

skillpages?

En snabb fråga innan jag ska fortsätta att packa fram kläder, slå in presenter och fundera på vad vi egentligen behöver ha MED oss på en 100-mil lång bilresa. Wih.

Men jo. Idag har jag blivit inbjuden av fyra olika personer (jobbarelaterade) att bli deras vän på skillpages. Har aldrig hört talas om det tidigare. Nån som har? Är det värt (besväret)? Jag finns på LinkedIn redan... behövs ytterligare nätvärkande?

What says you?

4 kommentarer:

 1. Hm, jag har aldrig hört talas om skillpages... tycker det får vara någon måtta på allt nätverkande hit och dit. Puh!

  SvaraRadera
 2. Kevlarsjäl: alltså... jag är mer och mer fundersam. Vad ÄR det för nåt? Men samtidigt verkar det ganska "rekoderligt" när man kollar hemsidan. Jag har dock inte reggat mig (än) ;)

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Jag har själv fått flera inbjudningar både från affärskontakter och kunder och när jag frågat så har de ingen aning om att de bjudit in. Jag googlade och kom fram till att Skillpages skickar inbjudan till alla i adressboken utan att kolla med dig först = spam. Karolinska har t.ex. blockerat dem nu.
  Så mitt tips är att inte gå med utan snarare tala om för kontakterna att gå ur. Oseriöst, det är vad det är. Vill jag bjuda in någon till ett nätverk så gör jag det manuellt.

  Hälsningar, Manne

  SvaraRadera
 4. Manne: TACK för förtydligandet, jag ska INTE regga mig där då!

  SvaraRadera

ja! skriv gärna ett ord eller två, då blir jag glad :)